vrijdag 31 oktober 2014

Fijne Halloweenavond!


Vandaag op school had de middenbouw Halloweenfeest, waarbij ik de hele dag geholpen heb met knutselwerkjes, spelletjes en soep maken. Ik had natuurlijk van te voren mijn eigen doosjes gemaakt, eentje daarvan wilde Yorga graag aan de juf geven :D. 


Een fijne Halloweenavond allemaal!!!

Groetjes,
Priskilla

donderdag 30 oktober 2014

Workshop Four Feathers

Vanmorgen weer heerlijk zitten knutselen met een aantal dames en ben natuurlijk weer vergeten foto's te maken van de creaties, daarom laat ik de voorbeeldkaart en doosje zien die ik heb gemaakt.


Heb je zin ook zin in een creatieve ochtend/avond met een paar vriendinnen, dat kan!! Het kan bij jou thuis met een paar vriendinnen (minimaal 4 personen) of je schuift een keer aan bij mij thuis (maximaal 6 personen). 

De kosten bedragen € 7,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Als het bij jou thuis is, kan er nog een kleine reiskostenvergoeding bij komen.

Nog een gezellige middag allemaal!

Groetjes, Priskilla



woensdag 29 oktober 2014

Weekly Deals

Ik heb de afgelopen week weinig van me laten horen, dat is natuurlijk met een reden. We hebben in de herfstvakantie afscheid moeten nemen van een familielid. Het was een mooie dienst in het crematorium, daarna hebben we buiten ballonnen opgelaten waarvoor ik kaartjes heb gemaakt waarop een persoonlijke boodschap geschreven kon worden, dat vond ik mooier dan de standaardkaartjes die je normaal krijgt.



Daarnaast heb ik op verzoek nog een bedankkaart gemaakt, het moest iets te maken hebben met een regenboog en heb er dit van gemaakt met de stempelset Work of Art.


Als laatste heb ik ook nog de Weekly Deals voor jullie, wil je iets bestellen, geef het dan voor dinsdag door op stampinmetpriskilla@hotmail.com.


Allemaal een fijne dag vandaag!
Groetjes, Priskilla

vrijdag 24 oktober 2014

Pick a Pack of Paper!

Er is nog een zeer leuke actie gestart voor startende demonstratrices, de Pick a Pack of Paper actie!!


Heb je altijd al demo willen worden of twijfel je al enige tijd, dan is dit je kans!! Als je voor 24 oktober a.s. instapt en mijn team komt versterken, ontvangen je 6 maanden lang iedere maand een pak designpapier naar keuze (m.u.v. specialty papier en stacks).

Ik zeg: doen!! Dit is een perfecte start voor een nieuw en spannend avontuur!! Lukt het je niet, dan heb je in ieder geval 6 pakken papier! Er zijn geen kleine lettertjes, dus zelf loopt je geen enkel risico!

Wil je meer informatie, wil je een keer langskomen of heb je hulp nodig bij het samenstellen van je starterspakket, laat me het weten op stampinmetpriskilla@hotmail.com en ik help je graag verder!!

Groetjes,
Priskilla

woensdag 15 oktober 2014

Leuk, leuk, leuk!!

Ik heb een kleine kaartenmolen voor thuis gekocht, zodat mensen kunnen zien dat ik ook kaarten verkoop als ze binnen komen. Nu bood mijn pedicure aan om ook een molen in haar salon te zetten, wat ik natuurlijk heel erg lief en super gaaf vind!! Bedankt Janine!!

Deze molen is groter dan die in mijn huiskamer staat maar er zat reclame op van een ander merk en dat kan natuurlijk niet! Ik heb onderstaande platen gemaakt om erover heen te plakken, zodat mensen een idee krijgen wat mogelijk is. Natuurlijk heb ik vakjes gemaakt zodat ze ook een kaartje van mij mee kunnen nemen :D.


Nu alleen hopen dat de verkoop goed gaat lopen!!

Verder heb ik nog wat wasknijpers gepimpt met de bedoeling daarmee de kerstkaarten op te hangen aan een mooi lint! 


Gebruikte materialen:
* Houten wasknijpers;
* All is Calm Designer Washi Tape;
* Stempelset Festival of Trees;
* Stempelset Simply Stars (retired);
* Tree Punch.

Verder heb ik nog een nieuwtje: er komt een aanvulling op de najaarscatalogus die 20 oktober van start gaat. Wil je deze ontvangen, stuur dan even een mail naar stampinmetpriskilla@hotmail.com, dan zorg ik dat hij bij jou op de mat valt!



Ik ga zo naar de viering kijken op school, de middenbouw gaat dansen op een liedje van een heks en Yorga mag een toverspreuk opzeggen, ben heel benieuwd!!

Fijne dag allemaal!

Groetjes,
Priskilla

maandag 13 oktober 2014

Festival of Trees

Gisteren een workshop gegeven aan doven en slechthorenden en ik moet zeggen het is erg goed gegaan, leuke en spontane dames. Gelukkig was er wel een tolk bij, anders werd het handen- en voetenwerk voor mij :P.

Vandaag heb ik weer wat kerstkaarten om te laten zien. De stempelset Festival was binnen alleen de pons nog niet, dus moest ik ze deze keer gewoon ouderwets knippen. Gelukkig zijn het geen moeilijke vormen. Mijn man vond onderstaande kaart een beetje saai.


Gebruikte materialen:
* Cardstock Whisper White en Lost Lagoon;
* Inkt Lost Lagoon;
* Stempelset Festival of Trees;
* Stempelset Gorgeous Grunge;
* Designer washi tape All is Calm.

De tweede kaart die ik jullie laat zien is in dezelfde kleuren,
hier heb ik hoofdzakelijk de washi tape gebruikt.


Gebruikte materialen:
* Cardstock Whisper White en Lost Lagoon;
* Designer washi tape All is Calm;
* Stempelset Festival of Trees;
* Stempelset Good Greetings;
* Lint Silver.

Jullie kunnen nog steeds meedoen aan de verloting 
van het mooie papier! 
Als je ook facebook hebt, maak je zomaar 2 x kans!!
(klik HIER en kijk hoe je kans maakt) 

Verder wens ik iedereen een fijne nieuwe week!!

Groetjes, 
Priskilla

woensdag 8 oktober 2014

Weekly Deals

Daar zijn ze weer, de Weekly Deals! Wil je wat bestellen, geef het dan voor dinsdag door op stampinmetpriskilla@hotmail.com


Gisteren nog even wat zitten knutselen met het pakket Pumpkin Pie Goodie Gear. Ik vind het altijd leuk om kleine kadootjes bij de bestellingen te doen als bedankje. Klanten stellen het ook zeer op prijs en zeggen zelfs dat ze benieuwd zijn wat er deze keer weer bij zit :D. Het ziet er ook erg vrolijk uit met die gekleurde M&M's, al zeg ik het zelf.


Ik kan op het ogenblik niet heel veel doen omdat ik de bof heb (ja je leest het goed ... de bof) en bij inspanning doet mijn hoofd dus zeer. Dat wordt een dagje knutselen en dat vind ik toch erg!!

Fijne middag en tot blogs!

Groetjes,
Priskilla

donderdag 2 oktober 2014

Give away!

Ik heb vandaag mijn papierbakken maar eens opgeruimd en kwam nog papier tegen van de vorige catalogus en SAB actie waar ik graag 2 mensen blij mee wil maken!


Omdat niet iedereen een facebookprofiel heeft, heb ik besloten dat ik een van de volgens van mijn blog blij ga maken en een van de likers van mijn facebookpagina!! Ze ontvangen dus allebei zo'n set zoals afgebeeld op de foto hierboven.

Wat moet je doen om kans te maken op deze set papier?

blog
* je bent of wordt volger van mijn blog;
* je zet de give away in de sidebar van je eigen blog;
* je laat een bericht achter dat je graag kans maakt.

facebook
* je vindt mijn pagina leuk;
* je vindt het bericht van de give away leuk en deelt het;
* je laat een reactie achter dat je graag kans maakt.

Doe je het allebei maak je dus ook 2 x kans!!
Op 1 november maak ik de winnaars bekend.

Een fijne dag en groetjes,
Priskilla

woensdag 1 oktober 2014

Stamp, Stock & Save Actie!!

Het is zover, de Stamp, Stock & Save Actie gaat van start!! Deze duurt maar 6 dagen en morgen gaat er een bestelling de deur uit dus wees er snel bij!!

Op alle inktpads en A4 cardstock krijg je 15% korting! 
Op een aantal geselecteerde enveloppen en lijm krijg je 15% korting.
Op een aantal geselecteerde stempelsets krijg je maar liefst 20% korting!!

Het zal maar een stempelset zijn die op de je verlanglijstje staat, dan is de korting natuurlijk mooi meegenomen! Ook voor het papier en de inkt is het een leuke besparing.

Dit is het overzicht met de nu geldende prijzen.


Om deze stempelsets gaat het:

Big News


Playful Pennants


Choose Happiness


Petite Pairs


So very happy


Zoals boven vermeld ga ik donderdag 2 oktober een bestelling plaatsen, wil je nog iets mee laten komen, laat het me dan donderdag voor 12:00 uur weten en ik heb het (waarschijnlijk) begin volgende week al in huis!! (stampinmetpriskilla@hotmail.com)

Groetjes,