zaterdag 31 januari 2015

Nieuw Challenge Blog!!

Hier ben ik weer! We hebben even een tegenslag gehad die wat tijd nodig had, maar alles komt goed!! 

Ik heb meteen een leuk nieuwtje voor jullie!! Vanaf 14 februari gaat het Utopia Challenge Blog van start, hoe leuk is dat! Als je nu volger wordt en een reactie achterlaat, kun je zelfs al een mooie stempelset winnen!! Ik zeg: doe gezellig mee!!


Het Utopia Challengeblog
*
Uiteraard met creaties in Stampin' Up! stijl. Iedereen mag meedoen. Stampin' Up! materialen zijn niet verplicht, maar als je ze hebt willen we er graag iets van terug zien in je creatie. Wij van Team Utopia zullen jullie verrassen met inspiratie en daarna kunnen jullie aan de slag!

14 februari starten we met de allereerste 3-wekelijkse challenge.

Wordt nu al volger en laat een reactie achter.
Onder de reacties verloot ik deze mooie prijs:

Stempelset You Brighten My Day Clear Mounted.


Dit is 1 van de 11 Sale-A-Bration Kado's die je GRATIS krijgt bij elke €60 of een veelvoud daarvan.
Sale-A-Bration loopt nog tot 31 maart.
Nog tijd genoeg om alle kado's te sparen dus!

Wil jij ook Stampin' Up! producten bestellen?
Op dit blog vind je alle demo's uit Team Utopia. Misschien zit er iemand bij jou in de buurt! Klik snel op je eigen provincie.


Verder heb ik nog een kaart voor jullie met de stempelset Sheltering Tree, hij is zo mooi!! 



Maandag gaat er weer een bestelling de deur uit, wil je iets mee laten komen, geef dit dan uiterlijk morgen even aan mij door op stampinmetpriskilla@homtail.com.

Een fijn weekend voor iedereen!

Groetjes,
Priskilla



Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 14 januari 2015

Weekly Deals!

Het is weer woensdag, tijd voor de Weekly Deals, en ze zijn leuk deze week!!


Wil je iets bestellen, laat dit dan uiterlijk maandag weten.

Fijne dag allemaal!

Groetjes,
Priskilla

maandag 12 januari 2015

Kan het niet laten ....

Zoals de titel als zegt, ik kon het niet laten om de stempelset Butterfly Basics te laten liggen, dus heb ik hier nog 2 voorbeelden voor jullie wat je met deze set kunt doen.


Deze kaart heb ik nagemaakt, ik zag een filmpje van Shelli die te gast was bij Dawn en vond hem te leuk om hem niet te maken. Willen jullie zelf de tutorial bekijken, klik dan hier.


Voor deze kaart ben ik begonnen de achtergrond te sponzen met Daffodil Delight, Rich Razzleberry en Bermuda Bay. Daarna heb ik er structuurpasta opgesmeerd (niet van SU) maar vind het zelf wel een heel leuk effect geven.

De vlinder is gestanst uit het Irresistibly Yours Specialty Designer Series Paper, welke je gratis kan krijgen bij een bestelling van € 60,--, dit pakket heeft 6 verschillende patronen. Het papier kun je sponzen of inkleuren en daarna met een doekje weer afvegen zodat het patroon van het papier weer wit wordt. Ik heb het papier gekleurd met Blendablities Rich Razzleberry.

Verder wens ik iedereen een hele fijne start van een nieuwe week!!

Groetjes,
Priskilla
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 10 januari 2015

Butterfly Basics

Ik heb de stempelset Butterfly Basics besteld en wat een leuke set is dit!! Er horen vlinder thinlits bij en die zijn geweldig, maar die komen later nog voorbij! 

Eerst maar de kado envelop. Ik heb deze gemaakt van een vel van 30 x 30 cm uit het design papier wat staat in de Sale-a-Bration brochure en je dus gratis kunt krijgen bij een bestelling van € 60,--. Het leuke aan deze envelop vind ik dat je allebei de kanten van het papier ziet zonder hem open te hoeven maken. Ik heb de envelop versierd met, je raadt het al, de stempels uit de Butterfly Basics (de randjes zijn overigens van Crealies).


Nu is het ondertussen al echt laat geworden, vergeet de tijd altijd als ik bezig ben, dus ga snel mijn boodschappen doen voor aankomende week :D.

Een heel fijn weekend en groetjes, 
Priskilla
Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 9 januari 2015

Leuk doosje met kaarten

Deze had ik al eerder gemaakt, maar vond het toch leuk om jullie deze te laten zien. Omdat ik het moeilijk vind zwart/wit kaarten te maken heb ik mezelf die opdracht gegeven, maar zoals jullie zien is er uiteindelijk toch een kleurtje bijgekomen. Ik heb er ook een leuk doosje voor gemaakt, het papier daarvoor is niet van SU maar ik geloof van Bo Bunny.

De kaarten zijn gemaakt met de nieuwe materialen uit de voorjaarscatalogus en uit de BAB-brochure.




Maandag heb ik de eerste workshop gehad, de dag daarop meteen besteld en donderdagmorgen had ik de bestelling al binnen! Wil je ook de mogelijkheid hebben om te werken met de materialen van SU, laat me dit dan weten op stampinmetpriskilla@hotmail.com,

Fijne dag en groetjes,
Priskilla
Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 6 januari 2015

Daar gaan we dan!!

Vandaag start de Sale-a-Bration en de voorjaarscatalogus. Dit jaar kun je 1 maand extra profiteren van de gratis kadoos die je mag uitzoeken. Bij een bedrag van € 60,-- mag 1 artikel kiezen, bij € 120,-- 2 artikelen, etc.

Wat ook leuk is, zijn de hostess credits! Bestel je voor € 275,-- of meer dan krijg bovenop de credits die je normaal krijgt nog eens € 27,-- extra!! Je mag in dit geval dus voor € 40,-- + € 27,-- = € 67,-- besteden en je mag een keuze maken uit alle lopende catalogi!!

Ditzelfde geldt als je een workshop host, bestellen jij en je gasten samen voor € 275,-- of meer krijg jij ook de extra hostess credits! Helemaal leuk dus!!

Denk je eraan om zelf demonstratrice te worden en stap je in tijdens de SAB-periode, mag je naast je starterskit ook nog eens 2 gratis SAB-artikelen kiezen of een Simply Created Project Kit uit de voorjaarscatalogus, klik op onderstaande link om te zien welke keuzes je hebt! 




De nieuwe voorjaarscatalogus staat natuurlijk vbomol leuke producten, maar ook staat ook een nieuwe Nederlandse stempelset in, genaamd K.J.E.G. (Koop Je Eigen Geschenk). Deze is ook vanaf vandaag te bestellen!




De link voor de voorjaarscatalogus en SAB-brochure heb ik rechts in de sidebar gezet. Mocht je een kijkje willen nemen, klik dan op de afbeelding. Wil je ze liever op papier, kun je ze gratis af komen halen of laten opsturen tegen portokosten.

Wil je zelf een keer kennis maken met de producten van Stampin' Up! kan dat natuurlijk ook! Bij jou thuis of mij (maximaal 6 personen). De kosten zijn € 7,50 inclusief materialen, voorjaarscatalogus en SAB-broche, koffie/thee en wat lekkers!

Wil je meer info kun je altijd mailen naar stampinmetpriskilla@hotmail.com.

Groetjes,
Priskilla 

zondag 4 januari 2015

Gelukkig Nieuwjaar!

Allereerst wil ik iedereen veel geluk, gezondheid en creativiteit wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad! Wij hebben het rustig aan gedaan, spelletjes en wat lekkers erbij. Yorga heeft het de hele avond volgehouden, hij lag om half 2 in zijn bedje en sliep binnen 2 minuten :D, maar hij was nog echt niet moe hoor!

Ik heb een kaart gemaakt die mee doet aan de challenge bij het Stampin' Your Way Blog. De opdracht luidt maak een kaart met alleen de kleur groen, dat is me geloof ik wel gelukt :P. Ik heb gebruik gemaakt van een stempel uit de SAB brochure, namelijk You Brighten My Day.


Morgen is de vakantie voorbij en komt er weer een beetje ritme in de dag.

Nog een fijne zondagmiddag!

Groetjes,
Priskilla