donderdag 12 juni 2014

Blendabilities

Gisteren eindelijk mijn pakket ontvangen met de blendabilities, ik was zo benieuwd! Dat komt omdat ik 2 jaar geleden flexmarkers op de beurs heb aangeschaft en ik kon hier gewoon niet mee overweg en heb de hele boel weer verkocht. 

Ik ben gisteren aan de slag gegaan en het resultaat valt niet tegen (al zeg ik het zelf :P). De stiften liggen goed in de hand, ze blenden goed en het mooie is: iedereen kan het, daar ben ik van overtuigd!! Ze zijn vanaf 2 juli verkrijgbaar en staan in de nieuwe catalogus. Wil je een catalogus ontvangen of wil je alvast een bestelling doorgeven voor 2 juli, stuur dan even een mailtje naar stampinmetpriskilla@hotmail.com. 

Maandag 16 en 23 juni geef ik weer een stempelparty bij mij thuis van 20:00 uur toto 22:00 uur, de kosten hiervoor zijn € 5,00 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Je kunt alleen komen of met een stel vriendinnen, ik heb plaats voor 6 personen. Wil je liever een party bij jou thuis organiseren en profiteren van de hostess credits dan kan dat ook. Stuur me in dat geval een mail en we spreken samen een datum af. 

Een fijne dag allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Mooi hoor Priskilla, ik heb ze nog niet besteld, maar wie weet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi gedaan!! Ik ga ook gauw eens zitten oefenen.. Ik heb er ook een paar in huis! xx

    BeantwoordenVerwijderen