zondag 30 november 2014

Blue skies are ahead

Dank jullie wel voor jullie tips, ik ga ze uitproberen! Had bijna mijn printer uit de raam gegooid :P. Zonde want er zijn zo'n leuke digi's verkrijgbaar.

Ik ben bang dat dit een lang bericht gaat worden met veel foto's, je bent vast gewaarschuwd!

Allereerst heb ik 2 kaartjes om te laten zien:


Deze stempels komen helaas niet van SU maar van Lawn Fawn, ik vond ze meteen geweldig die luchtballonnen! Ik heb ze ingekleurd met Distress Inkt (seedless preserves, salty ocean, peeled paint, wild honey, spiced marmalade, barn door en tea dye voor de ballon, de lucht is met broken china gedaan). Het papier is Tempting Turquoise van SU. De zon komt uit de stempelset Kinda Eclectic.


Deze kaart is gemaakt met de Holiday Home stempelset en framelits dies. De achtergrond is met Pool Party gedaan en daarna met Whisper White de sneeuwvlokken erover heen. De rest spreek denk ik voor zich. 

Afgelopen vrijdagavond hebben we een geweldige bijeenkomst gehad van Stampin' Up! Het was de eerste keer dat ik aan zoiets deelnam en heb genoten! Ik had ook swaps gemaakt, 22 stuks, maar achteraf was dit echt veel te weinig! Ik heb zulke leuke en mooi swaps geruild.
Nou ben ik helemaal vergeten een foto te maken van mijn eigen swaps lol, echt weer iets voor mij!

We hebben ook een make & take gemaakt.


Al met al heb ik een SU-per avond gehad, leuk om iedereen een keer in real life te zien, dus de volgende keer zal ik er zeker weer bij zijn!! 

Ik hoop dat jullie niet verveeld heb met mijn lange bericht maar ik had gewoon heel veel om te laten zien deze keer :P.

Ik wens iedereen een fijne zondag!

Groetjes,
Priskilla

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Priskilla.
  En wat fijn dat je zo'n gezellige SU avond gehad hebt. Mooie make en take en ook zoveel leuke swaps gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het zijn 2 prachtige kaartjes Priskilla...zo mooi in die vrolijke kleurtjes.....en wat een leuk swapcadeautjes heb je gekregen op die leuke SU bijeenkomst....dat moet wel geweldig geweest zijn...en ook de Make a Take creatie is schitterend....heel leuk om het alemaal te bewonderen....en mij verveel je me er niet mee hoor...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Priskillia,
  wat heb je prachtige kaarten gemaakt, vooral die met de ballonnen is super.. Je hebt heel mooie swaps geruild en ook je make & take ziet er super uit,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt mij niet verveeld met je berichtje, ik heb er van genoten.
  eerst en vooral prachtige kaartjes. Mooie foto's trouwens
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen