maandag 22 december 2014

Petal Potpourri

Ze hadden me afgelopen 2 dagen te pakken en voel me nu nog niet helemaal fit, ik dacht dat ik de dans zou ontspringen maar helaas. Goed nieuws is dat Yorga woensdag mag afzwemmen, helaas het andere kindje niet, die moest nog een paar keer lange baan zwemmen, dus hij gaat helemaal in zijn eentje op voor zijn A-diploma! Donderdag was ook wel een drukke dag voor de kinderen dus ze hadden al minder concentratie als anders.


De volgende kaart heb ik al voor het weekend gemaakt maar had gewoon de puf niet om er een foto van te maken en op mijn blog te zetten. Hij is gemaakt met stempelset Petal Potpourri, natuurlijk zit hier ook een mooie pons bij :D. De bloem heb ik ingekleurd met de Blendabilities Cherry Gobbler. Het papier komt uit Stacked with Love Designer Series Paper Stack, ik vind dat zooo'n mooi papier! Zal ook niet het laatste blokje zijn dat ik bestel!! 


Wens ik iedereen een fijne dag vandaag!!

Groetjes,
Priskilla

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart, Priskilla!
  En wat goed van Yorga, nog voor de Kerst zijn zwemdiploma. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk Priskilla,
  een beterschapskaart voor jezelf, mooi gemaakt!
  Fijn dat Yorga mag afzwemmen..succes
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel beterschap nog Priskilla, hoop dat je gauw weer beter bent.. En succes voor Yorga!! Spannend! je kaartje is mooi geworden! Denk dat ik de set ook maar eens op mijn wensenlijstje ga zetten :-)
  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart! ook een mooie kleuren combi. Succes met het afzwemmen van Yorga en hele fijne kerstdagen. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Priskilla
  Wat een mooie vrolijke kaart.
  Hopelijk ben je weer wat opgeknapt.
  Een hele fijne jaarwisseling en een mooi creatief 2015.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen